2011: Lord-koncert Maroslelén!

 

A delmagyar.hu, Csongrád megye online napilapja így (ide kattintva eredetiben is láthatod)  harangozta be a maroslelei falunap programját:

*****

A makói városi televízió híradójában számolt be a maroslelei falunapot beharangozó sajtótájékoztatóról. A híranyag végén a Lord sitkei koncertvideeójából látható néhány kocka, és feltűnik egy Lord-plakát is...


 

*****

Csongrád megye napilapja, a Délmagyarország/Délvilág heti programajánlójában, a Légy-ottban a falunapok rendezvénysorozatát a Lord fotójával ajánlják az olvasók figyelmébe...

*****

A Csongrád megyében megjelenő Programajánló a maroslelei falunap programját közölte. Többek között ezt:

 

 

*****

Véget ért a maroslelei koncert plakátjainak kihelyezése a környéken. A piros-fehér, álló vagy fekvő plakátok valamelyikével (lásd a lenti fotót) a koncertnek helyet adó Maroslelén kívül az alábbi települések forgalmasabb pontjain lehet találkozni: Apátfalva, Földeák, Hódmezővásárhely, Magyarcsanád, Makó, Óföldeák.

 

*****

A Délmagyarország/Délvilág, Csongrád megye napilapja egy kishírt máris közölt a koncerttel kapcsolatban. Íme:

 

:

 

*****

 

A 2011 szeptember 16-i koncert apropóján augusztus 12-én, pénteken a hódmezővásárhelyi Rádió 7 kívánságműsorában hangzott el telefoninterjú a zenekar Csongrád megyei tagjáva, Apró Károllyal. A rádió a http://promenad.hu/ címen a neten is hallgatható - hallgassátok!

 

*****

 

Frenki a makói Radio Ice-ban

2010. április 29-én, csütörtökön a zenekar basszusgitárosa, Apró Károly (Frenki) nyilatkozott Márton Imre műsorvezető-riporter vendégeként.

 

A beszélgetés apropója a zenekar új nagylemeze, illetve a május 15-i makói fellépés volt. Frenki elmesélte többek között, miként került öt éve a zenekarba, bepillantást engedett az új album elkészültének titkaiba és mesélt a nyári turnéról. Márton Imre, aki régi Lord-rajongó, jó hangulatú interjút készített az együttes legfiatalabb tagjával. A beszélgetés néhány Lord-nótával együtt került adásba májusban több alkalommal. Felcsendült természetesen a Vándor, de az Egyedül, a Kifutok a világból, a Soha nem elég és az Örökké is. 

 


Frenki a makói Radio Ice-ban


A felvétel egy részletéből, amelyben a Neked Soha nem elég című nóta is hallható, videoklipet készített az együttes egyik rajongója, Ságodiné Évi, akinek ezúton is köszönjük munkáját!  A rádióriport alatt készült fotókat továbbra is meg lehet tekinteni  a képek között, a Frenki rádióriportja című galériában.

Naptár
Diavetítő
Szavazás
Melyik volt az utóbbi évek Lord-bulija Csongrád megyében?
Csongrád (2003)
Hódmezővásárhely (2007)
Szeged (2008)
Makó (2010)
Linkajánló